.

.

JAHH 3 бр./компл. Метална Кука с пробиване под формата на листа в Скандинавски Стил, в Пробната на Магазин за Дрехи, Декорация на Входа на Хотела, Палто, Шапка, Бвп на Кук

JAHH 3 бр./компл. Метална Кука с пробиване под формата на листа в Скандинавски Стил, в Пробната на Магазин за

BGN 0.00

Налично
Налично

Пакетът включва в себе си само основен продукт.Линия плавни, а форма на доброто.Полиран до кръгла форма и елегантен, за да се избегне надраскване на предмети.Линия плавни, а форма на доброто.Линия плавни, а форма на доброто.Отборное изковаване на изкуството, здрав и издръжлив.Фини куки не само практични, но и красиви.Процесът на боядисване, защита от ръжда и корозия.Отборное изковаване на изкуството, здрав и издръжлив.Конструкция подвесного отвори удобна за закачване и за закрепване на стена.Фини куки не само практични, но и красиви.Фини куки не само практични, но и красиви.Отборное изковаване на изкуството, здрав и издръжлив.Моля, помислете за малки разлики в размери, поради измервания ръчно.Полиран до кръгла форма и елегантен, за да се избегне надраскване на предмети.Конструкция подвесного отвори удобна за закачване и за закрепване на стена.Ако получената стока е грешна или имате някакви въпроси, моля, свържете се с нас по електронната поща, за да реши проблема. Продават се само на основните стоки, които не други стоки. Тъй като изисква ръчно измерване, моля, оставете интервал в 1-3 виж 3.Можете да съхранявате висящите предмети, спестяване на повече места и да поддържат реда в живота си.

Основни характеристики

- Name:
Nordic style free perforated leaf hook
- Category:
metal wall decoration, golden leaf hook
- Hanging form:
wall-mounted
- Material:
Iron
- Color:
golden
- Size:
see picture
Package list:
3 * Nordic style free perforated leaf hook:
Notes:
1. Only sell main products, not other products.:
2. Since manual measurement is required, please leave a space of 1-3 cm.:
3. Due to screen differences, the color may be slightly different from your expected color, please allow.:
Remind:
After receiving the packaging, please check the packaging and the product carefully. If the received item is defective or has any questions, please contact us via email to resolve the problem. We will reply as soon as possible and do our best to meet your needs!:
Due to different lighting and screen settings, the color of the item may be slightly different from the picture.:
Please allow for slight size differences due to manual measurements.:
Package includes main product only :

Може и да ви хареса