.

.

EYHLKM 4 бр. Черен кука на вакуум присоске, стенни закачалки, Без перфорация, Ключове за Кърпи, една Кука за душата, аксесоари за дома баня (Цвят: D, размер: 1)

EYHLKM 4 бр. Черен кука на вакуум присоске, стенни закачалки, Без перфорация, Ключове за Кърпи, една Кука за

BGN 0.00

Налично
Налично

Поради различията в екрана на цвят може да се различава от вашия очакваното цвят, моля, позволете.Забележка : След получаване на опаковката, моля, проверете внимателно опаковката и стоката.Липсата на пробиване и следи-търтей работи под вакуум, с висока адсорбционной способност и гъвкавост.Подкрепа за повторна употреба просто се изплаква присоску вода, след като се отстранят, след което следвайте пълен инструкциите за инсталиране, за да отново да го използвате, след като изсъхне.Вакуумно изсмукване на куки могат да се настанят до 11 фунта (5 кг) и са изработени от неръждаема стомана, водоустойчив, антикоррозийны, да не се замразява.Подкрепа за повторна употреба просто се изплаква присоску вода, след като се отстранят, след което следвайте пълен инструкциите за инсталиране, за да отново да го използвате, след като изсъхне.Липсата на пробиване и следи-търтей работи под вакуум, с висока адсорбционной способност и гъвкавост. Продайте само основните продукти, без други продукти. * кука (включва инструмент за инсталиране) Забележки : 1.Куки за кърпи, не е необходимо пробиване на грозни дупки и се записвам, те не оставят никакви следи. Тъй като изисква ръчно измерване, моля, оставете интервал в 1-3 виж 3.Куки за кърпи, не е необходимо пробиване на грозни дупки и се записвам, те не оставят никакви следи.Изсмукване на куки сигурно имат глазурованную плочки, гранитогрес, прозорци, стъкло, метал, пластмаса, акрил, изкуствен мрамор или друга непористую повърхност.Вакуумно изсмукване на куки могат да се настанят до 11 фунта (5 кг) и са изработени от неръждаема стомана, водоустойчив, антикоррозийны, да не се замразява.Ние ще ви отговорим възможно най-скоро и ще направим всичко възможно, за да отговарят на вашите нужди, поради различните характеристики на дисплея осветление на снимане, както и някои непреодолими фактори се избегне напълно на цветове и невъзможно!.

Основни характеристики

Material:
304 stainless steel and ABS
Suction Bottom:
Epoxy
Max load-bearing capacity:
11lbs(5kgs)
Color:
Brushed Nickel/Matte Black
Package includes:
4 PCS * Hook(Include installation tool):
Notes:
1. Only sell main products, not other products.:
2. Since manual measurement is required, please leave a space of 1-3 cm.:
3. Due to screen differences, the color may be slightly different from your expected color, please allow.:
Remind:
After receiving the packaging, please check the packaging and the product carefully. If the received item is defective or has any questions, please contact us via email to resolve the problem. We will reply as soon as possible and do our best to meet your:
Due to the different display and shooting light and some irresistible factors, color can not be completely avoided! :

Може и да ви хареса